Met de website WeHelpen.nl kunt u aangeven dat u best een keer iemand een handje wilt helpen. Of aangeven waar u hulp bij kunt gebruiken. Bijvoorbeeld bij boodschappen doen of de hond uitlaten. Ook kunt u met WeHelpen sámen een ander helpen door een hulpnetwerk aan te maken. U gebruikt WeHelpen dan om contact te houden met de andere helpers. Er zit bijvoorbeeld een gezamenlijke agenda in.

Meedoen met WeHelpen is gratis en gemakkelijk: u heeft alleen een e-mailadres nodig.

Nu aan de slag

Maastricht heeft een eigen pagina op WeHelpen, waar u direct kunt zien wie er in uw buurt hulp zoekt of hulp wil geven. Bekijk het hulpaanbod en meldt uzelf aan om te helpen of om hulp te vragen!

Gemeente Maastricht op WeHelpen.nl

WeHelpen binnen deze website

Binnen Maastrichthelpt.nl kunt u ook WeHelpen-advertenties tegenkomen. Bijvoorbeeld bij een tekst over boodschappenhulp. U ziet het dan meteen als iemand daarvoor een advertentie heeft geplaatst. Plaatst u zelf een advertentie, dan ziet u deze misschien terug op Maastrichthelpt.nl!

Zoeken in WeHelpen-advertenties

U kunt met deze site de WeHelpen-advertenties doorzoeken. De advertenties zijn verdeeld in rubrieken, bijvoorbeeld Dierenoppas, Leren Nederlandse Taal en Tuin klussen.

Vraag en aanbod

Aangeboden

Activiteiten (16)
Gezelschap (59)
Huishoudelijke hulp (19)
Klussen in en om het huis (20)
Kookhulp en boodschappenhulp (12)
Vervoer (14)

Gevraagd

Activiteiten (2)
Gezelschap (19)
Klussen in en om het huis (3)
Kookhulp en boodschappenhulp (6)
Vergelijk hulpaanbod