HomeContact
Professionals

Proclaimer

Elkander is verantwoordelijk voor de informatie op deze website en voor het doorgeven van informatie vanuit de sociale kaart. U mag dan ook verwachten dat wij de grootst mogelijke zorg besteden aan de juistheid en actualiteit van de informatie.

Als u desondanks toch pagina's tegenkomt waarvan u vermoedt dat deze onjuiste informatie bevatten, verzoeken we u vriendelijk om dit te melden via info@elkander.nl. Alvast bedankt!

Sociale kaart

In deze website heeft Elkander de sociale kaart G!DS geïntegreerd. De organisatiegegevens uit de sociale kaart zijn afkomstig van organisaties, zoals de gemeente, de bibliotheek, instellingen, stichtingen, welzijnsorganisaties, etc. Deze organisaties voeren zelf hun eigen producten en diensten in deze sociale kaart. Centre Céramique heeft de verantwoordelijkheid de juiste organisaties aan te leveren en er voor te zorgen dat de informatie juist is en actueel is.

Het is de taak van Centre Céramique om de organisaties er regelmatig op te wijzen hun gegevens te controleren en eventueel te actualiseren. Dus mocht u onjuistheden tegenkomen, dan kunt u dit melden. Wij kunnen eventuele fouten helaas niet uitsluiten. Om deze reden kunt u uw gemeente en Centre Céramique niet aansprakelijk stellen op basis van informatie op deze sociale kaart.

Thesaurus

Voor het gebruik van trefwoorden in de sociale kaart maakt Elkander gebruik van de Thesaurus Zorg en Welzijn.

Gebruiksdoel

Het vermenigvuldigen en verspreiden van informatie op deze website is alleen toegestaan voor organisaties met niet-commerciële doeleinden. Als organisatie moet u hiervoor eerst contact opnemen met Elkander.

Stichting Opvoeden

Persoonlijk gebruik van de landelijke teksten over opgroeien en opvoeden is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van deze teksten is niet toegestaan. Hiervoor dient u eerst contact op te nemen met helpdesk@stichtingopvoeden.nl.

Surfgedrag en privacy

Voor de verdere ontwikkeling van deze website en om beter tegemoet te komen aan de informatiebehoefte en het zoekgedrag van de bezoekers, worden bezoekersstatistieken bijgehouden. We kunnen aan de bezoekersstatistieken niet zien wie u bent. U zult dus ook nooit via ons benaderd worden voor marketingdoeleinden.

Afhandeling e-mail door het Sociaal-loket

Op deze website kunt u via een contactformulier of via de e-mail vragen stellen aan de medewerkers van het loket van de gemeente Maastricht. Zij zijn verantwoordelijk voor de afhandeling van deze e-mails en proberen dan ook zo goed mogelijk uw vragen te beantwoorden. Maar de gemeente Maastricht sluit echter iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit elektronische verzending van informatie.

Gekoppelde internetsites

Wij wijzen u erop dat andere internetsites waarmee u verbinding maakt vanaf deze website, privacybepalingen kunnen bevatten die afwijken van de bepalingen die hier zijn vermeld. Uiteraard proberen wij u naar de beste internetsites te verwijzen. Wanneer u twijfelt aan de kwaliteit van een internetsite, dan kunt u dit aan ons melden. Wij zullen dan overwegen de internetlink naar die site te verwijderen.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult