Algemene informatie

Vrijwilligers zijn heel belangrijk. In de hele samenleving en zeker ook binnen de Levantogroep. Op allerlei manieren lever je als vrijwilliger een bijdrage aan het vergroten van de kwaliteit van leven van medemensen. En het doen van vrijwilligerswerk levert ook weer iets op voor jou zélf. Levantogroep investeert daarom graag in vrijwilligers.

Levantogroep Vrijwilligers is het onderdeel van de Levantogroep dat de inzet van vrijwilligers regelt. De in 1990 opgerichte Stichting Horizon is de voorloper van Levantogroep vrijwilligers en levert jarenlange ervaring met het werven, inzetten, begeleiden en coachen van vrijwilligers. In de gehele regio Zuid-Limburg kun je als vrijwilliger worden ingezet. Woon je in Midden-Limburg? Ook dan kijken we graag met jou naar mogelijkheden bij jou in de buurt.

Vrijwilligerswerk is maatwerk. En daarom zijn er verschillende manieren waarop je als vrijwilliger kunt worden ingezet. Bijvoorbeeld in een 1-op-1 contact met een cliënt. Of in groepsverband. Je kunt aangenaam gezelschap bieden. Maar ook praktische ondersteuning bieden. Er is veel mogelijk. Het gaat er om wat bij jou past en wat jij te bieden hebt en leuk vindt om te doen.

Wil je meer informatie? Of wil je graag vrijwilliger worden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contactinformatie

 088-70 77 600Luxemburgstraat 30a6135LC Sittard LEVANTOgroep vrijwilligers

Plan route

Postadres
Postbus 7126130AS Sittard

Toegankelijk

Parkeervoorziening voor personen met een beperking
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift verdieping
Aangepast sanitair
Voorzieningen voor doven en slechthorenden
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden
ITS is toegekend

Openingstijden

Hulpaanbod

Maatjescontact voor psychiatrische clienten

Een tweewekelijks 1-op-1 contact tussen een vaste vrijwilliger en een eenzame psychiatrische client waarbinnen eenvoudige, sociale activiteiten worden ondernomen. Op die manier wordt sociaal isolement van de deelnemer doorbroken en diens maatschappelijke participatie bevorderd.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Vrijwilligersorganisatie
Vergelijk hulpaanbod